Sauna- ja kokoustilat

Café Antonin saunatilat sijaitsevat itse ravintolan yläpuolella, rakennuksen toisessa kerroksessa. Viihtyisät tilat yli kahdellekymmenelle hengelle antavat mahdollisuuden pitää joko leppoisaa saunailtaa tai kokousta, johon on helppo yhdistää rentouttava saunominen ja illanvietto kokouksen päätteeksi. Tilat ovat erillään ravintolatiloista ja näin ollen mahdollistaa täyden yksityisyyden tilaisuuden ajaksi, joka voi kestää aina kello 24 asti. Tiloista löytyy myös kokousten perus apuvälineistö, kaksi wc:tä, toimiva keittiö sekä tietysti tilava sauna oleskelutiloineen. 

Tilaisuuden päätyttyä seurueen on mahdollista vielä jatkaa iltaa Café Antonin viihtyisässä ja tyylikkäässä, aikuisen maun juomaseurusteluravintolassa.

Illanviettoon tai kokoukseen on mahdollista yhdistää myös ruokailu tai kahvitus. Saunatilat toimivat A-oikeuksin, joten ravintolan laajasta juomavalikoimasta varmasti löytyy jokaiselle jotain. Omien alkoholijuomien tuonti saunalle on kielletty.

Mahdollinen ruokailu, kahvitus tai muut juomat on tilattava etukäteen ja ne toimitetaan sauna/kokoustiloihin ennen tilaisuuden alkua.

Lataa saunan hinnasto.

Kolme henkilöä saunan lauteilla 

Sisäkuva Cafe Antonin saunatilasta Sisäkuva Cafe Antonin kokoustilasta

Varaa tästä:

Varaus astuu voimaan vasta kun olemme vahvistaneet sen. Saman päivän varaukset puhelimitse numerosta 026414144.


 varata saunan+kokoustilat
 antaa palautetta
:
 
Varaa saunatila -leima
 

Cafe Anton - Antinkatu 11 - 28100 Pori